Recensioner:

“Vi är supernöjda både med bilderna och ditt proffessionella sätt att fotografera! Du har verkligen lyckats fånga det viktigaste i livet - kärleken i vår familj. Du är en trygg fotograf!”

“Jag är tacksam för att just du fångade min hund på bild. Du är mjuk i din handling och har erfarenhet av hundar med hög integritet. Därför lyckas du verkligen locka fram glädjen och lekfullheten i hundens ögon. Du hade tydliga visioner om hur ett foto skulle se ut och lyckas förmedla det till hunden på ett lättsamt och pedagogiskt vis, vilket resulterar i ett glädjefyllt minne för hund och ägare!”

“Jag tycker verkligen att du var väldigt lyhörd och såg både mig och hästarna. Hur du skulle arbeta med oss och hade verkligen en känsla för hästarna. Bilderna blev fantastiska och jag är jätte nöjd!”

“Alltså du är helt fantastisk, både som fotograf och med kontakten till hunden! Vår hund är ofta lite avvaktande till nya människor, men från första sekund följde hon med dig och poserade framför kameran. En fantastisk upplevelse både för oss ägare och för hunden!”