En investering för livet

Boka en fotografering med mig

Mina priser

Djur porträtt

1000KR

Fotografering i 60-120 min beroende på antal djur och personer.
Förberedande konsultation.
Personlig bildvisning.

Barn & familj porträtt

1000KR

Fotografering i 60-120 min beroende på antal djur och personer.
Förberedande konsultation.
Personlig bildvisning.

Fotograferingsavgift - 1000 kr


Fotograferingsavgiften på 1000kr betalas i samband med att ni gör er bokning. Inbetalningen säkrar därmed ert bokade datum.


Avgiften är ej återbetalningsbar. Om ni skulle få förhinder bokar vi om er fotografering till ett nytt datum som passar.


Köp av bilder


Bilderna köps separat efter fotograferingen, i samband med att ni gör ert urval.


5 högupplösta redigerade bilder - 1995kr

10 högupplösta redigerade bilder - 2995kr

20 högupplösta redigerade bilder - 3595kr


Hur går en fotografering till?


Första steget är att du hör av dig till mig för bokning av datum. I samband med detta betalas fotograferingsavgiften till mig, vilket säkrar det bokade datumet. Därefter håller vi en dialog kring era förväntningar och önskemål. Önskar ni en specifik stämning i era bilder? Kanske önskar ni att vi fotograferar i en viss typ av miljö? Allt detta diskuterar vi gemensamt och baserat på vad ni önskar ger jag er sedan förslag på location. Vi pratar även igenom vilken klädsel som lämpar sig bäst och jag ger er några tips att tänka på inför vår fotografering.


Nu till det roligaste - själva fotograferingen! Det viktigaste för mig är att ni känner er bekväma under hela vår stund tillsammans. För att lätta på stämningen börjar jag alltid mina fotograferingar med att lära känna er och era barn och/eller djur. Vi gör allt tillsammans och jag guidar er genom hela fotograferingen.


Efter fotograferingen börjar mitt stora arbete och inom 1-2 veckor får ni tillgång till ett urvalsgalleri där ni gör ert urval av bilder. Efter att ni betalat för er önskade mängd bilder börjar mitt unika redigeringsarbete. Efter 2-3 veckor kommer ni tillgång till ett bildgalleri med de leveransklara bilderna.

Q&A

Hur går betalningen till?

Fotograferingsavgiften på 1000kr betalas i samband med att ni bokar eran fotografering.

Era önskade bilder betalas i samband med att ni gör ert urval.

Kan jag köpa till fler bilder?

Självklart finns det möjlighet för dig att köpa till fler bilder! Väljer ni ut fler än 20 bilder kostar varje extra tillvald bild 350kr extra.

Jag lagrar alla bilder jag tagit från vår fotografering i upp till 1 år. Skulle du efter några veckor eller månader känna att ni vill köpa till bilder kan ni även göra det då.

När får vi våra bilder?

Efter fotograferingen börjar mitt stora arbete - sorteringen av alla era bilder!

Inom 1-2 veckor kommer ni få tillgång till ett privat onlinegalleri. Bilderna har då fått en lätt redigering och ni får göra ert urval. De bilder som ni sen väljer ut applicerar jag min unika redigering. Bildleverans sker inom 2-3 veckor efter att ni gjort ert urval.

Fotograferar du enbart i Borås?

Självklart inte. Jag har min utgångspunkt i centrala Borås men reser gärna hem till dig, för att erbjuda dig din enastående fotoupplevelse!

I varje bokat paket ingår upp till 20km färdsträcka till och från vald location. Önskar ni en location som kräver en längre körning än 20km enkel sträcka, tillkommer en reseersättning på 40kr/mil.

Vad händer om vi får förhinder?

Skulle ni få förhinder eller bli sjuka bokar vi om er fotografering till en annan dag som passar er.

Ombokning sker senast 24h innan planerad fotografering.

Vad menas med förberedande konsultation?

Inför vår bokade fotografering för vi en dialog om era föreställningar och önskemål.

Beroende på vad ni önskar ger jag förslag på platser där vi kan genomföra fotograferingen, samt guidning i vilken typ av klädsel som är mest fördelaktig.

Kontaktformulär